Selecteer een pagina

“Onze zoon was snel uit het veld geslagen en vaak verdrietig. Marja heeft inzichten in zichzelf gegeven, waardoor hij beter is gaan begrijpen wat bepaalde gebeurtenissen met hem doen. Wij zien nu een jongen die voornamelijk met rust en vertrouwen de wereld om zich heen bekijkt.”

Je houdt zielsveel van je kind en toch gaat het niet altijd helemaal lekker.

Want jouw kind:

 

N

Is vaak boos, ook al wil hij dat helemaal niet en heeft hij geen idee hoe het komt

N

Spreekt weinig of nooit af, al helemaal niet bij een ander, houdt niet van feestjes en jij bent bang dat hij eenzaam is of alleen over blijft

N

Haat douchen en als je hem er dan zover hebt wil hij er niet meer onderuit

N

Is vaak erg moe en last van hoofd- en buikpijn

N

Krijgt de kriebels van knellende kleding, naadjes in de sokken of het ondergoed

N

Is vaak erg moe en last van hoofd- en buikpijn

N

En jullie hebben elke avond strijd bij het naar bed gaan. In slaap vallen is een hel. Het hele gedoe kost een halve avond

Walk & Talk sessie?

Workshop
Me-time

Meerdere keren JA!

En wil je graag dat het anders gaat, met minder strijd en gedoe? Laat mij jullie helpen zodat:

 

N

Jij je kind beter leert begrijpen en je kind zichzelf beter leert kennen

N

Jouw kind om hulp leert vragen en makkelijker contact en dus ook vriendjes maakt

N

Jouw kind om hulp leert vragen en makkelijker contact en dus ook vriendjes maakt

N

Je kind zich fit, gezond en positief voelt en weer met plezier naar school gaat

N

Jullie normaal met elkaar kunnen spreken zonder onnodige discussies en waardoor er weer een fijne sfeer is in jullie gezin, waarin iedereen zich optimaal kan ontwikkelen

Ik maak graag kennis met je tijdens een telefonisch gesprek van max. 30 minuten. In dit gesprek kun je vertellen waar je je zorgen over maakt en wat de wensen zijn voor jouw kind. Ook zal ik het Openhartig Traject met je bespreken. Dit gesprek is uiteraard gratis en vrijblijvend.

 

Na een klik van beide kanten gaan wij samen met jouw kind op weg naar die positieve, oh zo gewenste verandering. Ik ga niet alleen met jullie kind aan de slag, maar verwacht ook van jullie een actieve rol als ouders. Samen starten wij het ”Openhartig Traject”!

Wat houdt dit Openhartig Traject nu precies in?

Wij starten met de Openhartig sessie.

Hierbij zijn beide ouders aanwezig. In deze sessie verfijnen wij de hulpvraag, zodat wij precies weten waaraan wij gaan werken. Deze sessie is ook het moment om samen te kijken naar de dynamieken in het gezin, om te kunnen onderzoeken wat jullie als ouders kunnen doen en nodig hebben om jullie kind te ondersteunen in dit proces.

Jullie leren gevoelens en emoties, van jezelf en van elkaar, herkennen, erkennen en er op een andere manier mee omgaan. Zodat jullie de disbalans in jezelf en in jullie dynamiek vliegensvlug signaleren en herstellen. Deze eerste sessie zet al ontzettend veel in beweging. Daarom nemen we er ook de tijd voor. Deze sessie duurt, in tegenstelling tot alle andere sessies, in totaal 2 uur.

Van daaruit volgen 3 sessies voor jullie kind

In deze sessies ontdekt jullie kind zijn gevoeligheid en hoe daarmee, en met de emoties die erbij komen kijken, om te gaan. Dit zijn 3 praktische sessies, waarbij ik onder andere verschillende spellen, creatieve opdrachten en eenvoudige, heel krachtige visualisaties inzet. Hierdoor bedenken we niet alleen met het hoofd hoe dingen anders zouden moeten en kunnen, maar leert je kind met het hele lijf voelen welke verandering nodig is. Allesbehalve zweverig, wel heel krachtig. Na afloop van deze sessies krijgen jullie opdrachten mee voor thuis. sessies met het kind

2 sessies met ouder en kind

In deze sessies gaan wij samen aan de slag met de gevoelens en emoties. Welke herken je van elkaar, waardeer je en welke iets minder? Onder andere door het visueel zichtbaar te maken ontstaan er mooie en waardevolle gesprekken en begrip tussen ouder en kind. Uit ervaring kan ik zeggen dat deze ouder-kindsessies een heel sterk effect hebben, en samen is natuurlijk veel gezelliger!

We ronden het traject af met een eindevaluatie.

De totale kosten voor het Openhartig traject zijn € 640,00. In deze prijs zit alles inbegrepen, de startsessie (2 uur), de vijf coaching sessies (1 uur), voorbereiding, materialen, eventueel tussentijds mailcontact en het evaluatiegesprek (1 uur). Blijkt er tijdens het evaluatiegesprek meer nodig, dan is dat uiteraard mogelijk.

Ik vond de workshop prikkelend en inspirerend en voelde mij gezien en gehoord.

Ik zou dit zeker aanraden, iedereen is zo’n moment (workshop Me-time) waard!

Ik heb de workshop al fijn ervaren. Er was ruimte voor ieders verhaal.

De rust en energie die je ontvangt tijdens de meditatie oefeningen en daarna creatief bezig zijn, betekend dat je uit je hoofd, maar in je lijf en gevoel zakt.

Praktisch

Locatie

Hagelingerweg 215

2071CE Santpoort-Noord

Plan een kennismaking

Ik maak graag kennis met jullie tijdens een gratis kennismakingsmoment.

Contact

0644624662

marja@coachopenhartig.nl